Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Βασίλης Χαλακατεβάκης - O Basilhs Xalakatebakhs Apokalypse Oti Perimenei To Prwto Toy Paidi - Πιο ευτυχισμένος από ποτέ δηλώνει ο βασίλης χαλακατεβάκης, ο οποίος χθες πέμπτη 29/7 έγινε για πρώτη φορά πατέρας.ο αγαπημένος ηθοποιός λίγες ώρες μετά τη γέννηση της κόρης του έκανε τις πρώτες δηλώσεις του στο tlife.

Βασίλης Χαλακατεβάκης - O Basilhs Xalakatebakhs Apokalypse Oti Perimenei To Prwto Toy Paidi - Πιο ευτυχισμένος από ποτέ δηλώνει ο βασίλης χαλακατεβάκης, ο οποίος χθες πέμπτη 29/7 έγινε για πρώτη φορά πατέρας.ο αγαπημένος ηθοποιός λίγες ώρες μετά τη γέννηση της κόρης του έκανε τις πρώτες δηλώσεις του στο tlife.. Τις πιο όμορφες στιγμές της ζωής του περνάει ο βασίλης χαλακατεβάκης, καθώς η σύζυγός του έφερε στον κόσμο ένα υγιέστατο κοριτσάκι. Ο βασίλης χαλακατεβάκης είναι έλληνας ηθοποιός, γεννημένος στις 22 απριλίου του 1958. Η σύντροφός του είναι καλά στην υγεία της και έφερε εχθές στον κόσμο ένα υγιές. Ο βασίλης χαλακατεβάκης παραχώρησε συνέντευξη σήμερα 30/07 στην εκπομπή «καλοκαίρι #not» καθώς πριν από λίγες ώρες έγινε πατέρας για πρώτη φορά. Ο βασίλης χαλακατεβάκης έγινε μπαμπάς.

Η κατά 20 χρόνια νεότερή του δέσποινα μαραγκουδάκη έφερε στον κόσμο ένα υγιέστατο. Ο βασίλης χαλακατεβάκης μάλιστα πριν λίγη ώρα μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς του φίλους τις πρώτες φωτογραφίες μέσα από το μαιευτήριο, στις οποίες τον βλέπουμε να ποζάρει με την. «για πρώτη φορά μπαμπάς στη ζωή γιατί στους ρόλους, εδώ και 30 χρόνια έκανα τον μπαμπά, οπότε είμαι… εξοικειωμένος από τη λέξη. Ο βασίλης χαλακατεβάκης, ο θρυλικός διαχειριστής των «απαράδεκτων» βιώνει την απόλυτη ευτυχία πλάι στη σύζυγό του και την κόρη τους.ο ηθοποιός έγινε για πρώτη φορά μπαμπάς στα 63 του χρόνια και η ευτυχία του δεν. Η καριέρα του ξεκίνησε τη δεκαετία του 1980.

Basilhs Xalakatebakhs O Gamos Poy Ekane Xwris Na To 3erei Kai H Maxh Me Toys 2 Karkinoys Poy Toy Alla3an Thn Zwh Viralgr
Basilhs Xalakatebakhs O Gamos Poy Ekane Xwris Na To 3erei Kai H Maxh Me Toys 2 Karkinoys Poy Toy Alla3an Thn Zwh Viralgr from www.viralgr.com
Ο βασίλης χαλακατεβάκης μάλιστα πριν λίγη ώρα μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς του φίλους τις πρώτες φωτογραφίες μέσα από το μαιευτήριο, στις οποίες τον βλέπουμε να ποζάρει με την. Ο βασίλης χαλακατεβάκης παραχώρησε συνέντευξη σήμερα 30/07 στην εκπομπή «καλοκαίρι #not» καθώς πριν από λίγες ώρες έγινε πατέρας για πρώτη φορά. Σε πελάγη ευτυχίας πλέει ο γνωστός ηθοποιός βασίλης χαλακατεβάκης ο οποίος έγινε πατέρας στα 62 του χρόνια. Η ίδια έφερε στον κόσμο το πρώτο της κοριτσάκι η οποία. Χανιά , 22 απριλίου 1958 ) είναι έλληνας ηθοποιός. Πιο ευτυχισμένος από ποτέ δηλώνει ο βασίλης χαλακατεβάκης, ο οποίος χθες πέμπτη 29/7 έγινε για πρώτη φορά πατέρας.ο αγαπημένος ηθοποιός λίγες ώρες μετά τη γέννηση της κόρης του έκανε τις πρώτες δηλώσεις του στο tlife. Βαρύ πένθος για τον ηθοποιό. Για πρώτη φορά μπαμπάς, δεν έχω άγχος αλλά μια μικρή αμηχανία.

Η πρώτη φωτογραφία της νεογέννητης κόρης του βασίλη χαλακατεβάκη

Σε πελάγη ευτυχίας πλέει ο γνωστός ηθοποιός βασίλης χαλακατεβάκης ο οποίος έγινε πατέρας στα 62 του χρόνια. Στο κλαμπ των… μπαμπάδων ανήκει από χθες πέμπτη 29/7 ο βασίλης χαλακατεβάκης! Ο ηθοποιός έγινε για πρώτη φορά πατέρας, με τη σύζυγό του δέσποινα μαραγκουδάκη να φέρνει στον κόσμο ένα υγιέστατο κοριτσάκι. Σε βαρύ πένθος βυθίστηκε ο βασίλης χαλακατεβάκης. Ο βασίλης χαλακατεβάκης έγινε μπαμπάς. Tην πιο ευτυχισμένη περίοδο της ζωής του ζει ο γνωστός ηθοποιός βασίλης χαλακατεβάκης, ο οποίος έγινε για πρώτη φορά πατέρας, με τη σύζυγό του δέσποινα μαραγκουδάκη να φέρνει στον κόσμο ένα υγιέστατο κοριτσάκι Η σύζυγός του, δέσποινα μαραγκουδάκη, έφερε στην ζωή το πρώτο τους παιδί, ένα υγιέστατο. Ο βασίλης χαλακατεβάκης έγινε πατέρας στα 63 του και μετά τη φωτογραφία που πόσταρε με τη κορούλα του στο. Ευτυχισμένος και χαρούμενος δηλώνει ο ηθοποιός βασίλης χαλακατεβάκης, μετά τη γέννηση του πρώτου του παιδιού, χθες πέμπτη 29 ιουλίου. Ο βασίλης χαλακατεβάκης πλέει σε πελάγη ευτυχίας, καθώς υποδέχτηκε την κόρη του, καρπός του έρωτά του με τη σύζυγό του, δέσποινα μαραγκουδάκη. Ο πρωταγωνιστής του καφέ της χαράς έχει παντρευτεί την 20 χρόνια νεότερη δέσποινα μαραγκουδάκη η οποία έφερε στον κόσμο το. Ο γνωστός ηθοποιός έγινε μπαμπάς στα 63 του χρόνια «για πρώτη φορά μπαμπάς στη ζωή γιατί στους ρόλους, εδώ και 30 χρόνια έκανα τον μπαμπά, οπότε είμαι… εξοικειωμένος από τη λέξη.

Πιο ευτυχισμένος από ποτέ δηλώνει ο βασίλης χαλακατεβάκης, ο οποίος χθες πέμπτη 29/7 έγινε για πρώτη φορά πατέρας.ο αγαπημένος ηθοποιός λίγες ώρες μετά τη γέννηση της κόρης του έκανε τις πρώτες δηλώσεις του στο tlife. Ο βασίλης χαλακατεβάκης παραχώρησε συνέντευξη σήμερα 30/07 στην εκπομπή «καλοκαίρι #not» καθώς πριν από λίγες ώρες έγινε πατέρας για πρώτη φορά. Ο θρυλικός διαχειριστής των απαράδεκτων μίλησε το πρωί της παρασκευής. Βαρύ πένθος για τον ηθοποιό. Το πρώτο του παιδάκι, ένα υγιέστατο κοριτσάκι, απέκτησε ο βασίλης χαλακατεβάκης.

9e85ruowihontm
9e85ruowihontm from media.ladylike.gr
Η κατά 20 χρόνια νεότερή του δέσποινα μαραγκουδάκη έφερε στον κόσμο ένα υγιέστατο. Ο βασίλης χαλακατεβάκης πλέει σε πελάγη ευτυχίας, καθώς υποδέχτηκε την κόρη του, καρπός του έρωτά του με τη σύζυγό του, δέσποινα μαραγκουδάκη. Η ίδια έφερε στον κόσμο το πρώτο της κοριτσάκι η οποία. Ο βασίλης χαλακατεβάκης είναι έλληνας ηθοποιός, γεννημένος στις 22 απριλίου του 1958. Όσα είπε ο βασίλης χαλακατεβάκης για τον ερχομό της κόρης του: Ο βασίλης χαλακατεβάκης έγινε πατέρας στα 63 του και μετά τη φωτογραφία που πόσταρε με τη κορούλα του στο. Η αποστομωτική της απάντηση σε follower, που της μίλησε προσβλητικά και το. Τις πιο όμορφες στιγμές της ζωής του περνάει ο βασίλης χαλακατεβάκης, καθώς η σύζυγός του έφερε στον κόσμο ένα υγιέστατο κοριτσάκι.

Όπως ανέφερε χαρακτηριστικά είπε ότι «έγινα για πρώτη φορά μπαμπάς στη.

Σε πελάγη ευτυχίας πλέει ο βασίλης χαλακατεβάκης, μετά τη γέννηση του πρώτου του παιδιού, χθες πέμπτη 29/07. Η καριέρα του ξεκίνησε τη δεκαετία του 1980. Η σύζυγός του, δέσποινα μαραγκουδάκη, έφερε στην ζωή το πρώτο τους παιδί, ένα υγιέστατο. Ο βασίλης χαλακατεβάκης είναι έλληνας ηθοποιός, γεννημένος στις 22 απριλίου του 1958. Ο γνωστός ηθοποιός έγινε μπαμπάς στα 63 του χρόνια Ο βασίλης χαλακατεβάκης έγινε για πρώτη φορά πατέρας σε ηλικία 63 χρόνων και καθώς είναι φυσικό πλέει σε πελάγη ευτυχίας με την σύζυγό του, δέσποινα μαραγκούδη. Ο βασίλης χαλακατεβάκης έγινε πατέρας στα 63 του και μετά τη φωτογραφία που πόσταρε με τη κορούλα του στο. Έγινε για πρώτη φορά πατέρας και δημοσίευσε την πρώτη φωτογραφία με το μωράκι σε πελάγη ευτυχίας πλέει εδώ και λίγη ώρα ο βασίλης χαλακατεβάκης, αφού έγινε για πρώτη φορά μπαμπάς. Ο πρωταγωνιστής του καφέ της χαράς έχει παντρευτεί την 20 χρόνια νεότερη δέσποινα μαραγκουδάκη η οποία έφερε στον κόσμο το. Ο βασίλης χαλακατεβάκης μάλιστα πριν λίγη ώρα μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς του φίλους τις πρώτες φωτογραφίες μέσα από το μαιευτήριο, στις οποίες τον βλέπουμε να ποζάρει με την. Τις πιο όμορφες στιγμές της ζωής του περνάει ο βασίλης χαλακατεβάκης, καθώς η σύζυγός του έφερε στον κόσμο ένα υγιέστατο κοριτσάκι. Το χαρμόσυνο γεγονός αποκάλυψε ο ίδιος ο βασίλης χαλακατεβάκης, δημοσιεύοντας στον. Σε βαρύ πένθος βυθίστηκε ο βασίλης χαλακατεβάκης.

Ο βασίλης χαλακατεβάκης είναι έλληνας ηθοποιός, γεννημένος στις 22 απριλίου του 1958. Ο βασίλης χαλακατεβάκης είχε μιλήσει για τη σχέση τους και τον ιδιαίτερο γάμο που είχαν πραγματοποιήσει το 2017 στην εκπομπή the 2night show του γρηγόρη αρναούτογλου. Σε πελάγη ευτυχίας πλέει ο βασίλης χαλακατεβάκης, μετά τη γέννηση του πρώτου του παιδιού, χθες πέμπτη 29/07. Βαρύ πένθος για τον ηθοποιό. Έγινε για πρώτη φορά πατέρας και δημοσίευσε την πρώτη φωτογραφία με το μωράκι σε πελάγη ευτυχίας πλέει εδώ και λίγη ώρα ο βασίλης χαλακατεβάκης, αφού έγινε για πρώτη φορά μπαμπάς.

Basilhs Xalakatebakhs H Tryferh Agkalia Me Thn Egkymonoysa Syzygo Toy Znews
Basilhs Xalakatebakhs H Tryferh Agkalia Me Thn Egkymonoysa Syzygo Toy Znews from cdn.znews.gr
Η κατά 20 χρόνια νεότερή του δέσποινα μαραγκουδάκη έφερε στον κόσμο ένα υγιέστατο. Ο 63χρονος ηθοποιός καλωσόρισε στον κόσμο το νεογέννητο κοριτσάκι του μπαμπάς έγινε για πρώτη φορά ο βασίλης χαλακατεβάκης. Ο βασίλης χαλακατεβάκης πλέει σε πελάγη ευτυχίας, καθώς υποδέχτηκε την κόρη του, καρπός του έρωτά του με τη σύζυγό του, δέσποινα μαραγκουδάκη. Ο βασίλης χαλακατεβάκης παραχώρησε συνέντευξη σήμερα 30/07 στην εκπομπή «καλοκαίρι #not» καθώς πριν από λίγες ώρες έγινε πατέρας για πρώτη φορά. Στο κλαμπ των… μπαμπάδων ανήκει από χθες πέμπτη 29/7 ο βασίλης χαλακατεβάκης! Ευτυχισμένος και χαρούμενος δηλώνει ο ηθοποιός βασίλης χαλακατεβάκης, μετά τη γέννηση του πρώτου του παιδιού, χθες πέμπτη 29 ιουλίου. Ο ηθοποιός έγινε για πρώτη φορά πατέρας, με τη σύζυγό του δέσποινα μαραγκουδάκη να φέρνει στον κόσμο ένα υγιέστατο κοριτσάκι. Χανιά , 22 απριλίου 1958 ) είναι έλληνας ηθοποιός.

Ο γνωστός ηθοποιός έγινε μπαμπάς στα 63 του χρόνια

Τις πιο όμορφες στιγμές της ζωής του περνάει ο βασίλης χαλακατεβάκης, καθώς η σύζυγός του έφερε στον κόσμο ένα υγιέστατο κοριτσάκι. Ο θρυλικός διαχειριστής των απαράδεκτων μίλησε το πρωί της παρασκευής. This is a modal window. Στο κλαμπ των… μπαμπάδων ανήκει από χθες πέμπτη 29/7 ο βασίλης χαλακατεβάκης! Έγινε για πρώτη φορά πατέρας και δημοσίευσε την πρώτη φωτογραφία με το μωράκι σε πελάγη ευτυχίας πλέει εδώ και λίγη ώρα ο βασίλης χαλακατεβάκης, αφού έγινε για πρώτη φορά μπαμπάς. Οι πρώτες του δηλώσεις μετά την γέννηση της κορούλας του (βίντεο) 30/07/2021, 16:28 ελεονώρα μελέτη: «για πρώτη φορά μπαμπάς στη ζωή γιατί στους ρόλους, εδώ και 30 χρόνια έκανα τον μπαμπά, οπότε είμαι… εξοικειωμένος από τη λέξη. Σε πελάγη ευτυχίας πλέει ο γνωστός ηθοποιός βασίλης χαλακατεβάκης ο οποίος έγινε πατέρας στα 62 του χρόνια. Ο βασίλης χαλακατεβάκης έγινε για πρώτη φορά μπαμπάς στα 63 του χρόνια και είναι πανευτυχής. Ο πρωταγωνιστής του «καφέ της. Ο βασίλης χαλακατεβάκης έγινε για πρώτη φορά πατέρας σε ηλικία 63 χρόνων και καθώς είναι φυσικό πλέει σε πελάγη ευτυχίας με την σύζυγό του, δέσποινα μαραγκούδη. Ο γνωστός ηθοποιός έγινε μπαμπάς στα 63 του χρόνια Για πρώτη φορά μπαμπάς, δεν έχω άγχος αλλά μια μικρή αμηχανία.